Jubileumactie: Wilde Ganzen steunt Irpañani

Goed nieuws! In 2019 bestaat Stichting Op de hoogte van Bolivia alweer tien jaar! Als jubileumactie bieden we Irpañani een extra ondersteuning op hun weg naar duurzaamheid en zelfvoorzienendheid. We zijn ontzettend blij dat Wilde Ganzen ons daarbij opnieuw zal ondersteunen: Wilde Ganzen zal de inkomsten voor Irpañani die in 2019 bij Stichting Op de hoogte van Bolivia binnenkomen met 50% verdubbelen. Met de opbrengst van deze jubileumactie worden de keuken en sanitaire voorzieningen bij Irpañani opgeknapt en verbeterd, zodat het gebouw voor bijeenkomsten, verjaardagen en bruiloften verhuurd kan worden. Zo worden lokaal inkomsten gegenereerd voor het project. Lees meer hierover in de nieuwsbrief van augustus 2019.
Wilt en kunt u ook bijdragen? Een gift kan overgemaakt worden naar NL88 RABO 0152307192 ten name van Stichting Op de Hoogte van Bolivia, onder vermelding van “Irpañani Wilde Ganzen” (door de ANBI-status van onze stichting is uw gift aftrekbaar van de belasting). Klik hier voor meer informatie over mogelijkheden om ons werk te steunen. Heel hartelijk dank alvast, mede namens de directie van Irpañani!

Geplaatst in Actueel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *