Huidige situatie Bolivia

Zoals ook op het Nederlandse nieuws te zien is geweest de afgelopen weken, is het erg onrustig in Bolivia. Dit duurt al sinds de verkiezingen van eind oktober. Ook in La Paz en in El Alto (waar onze projecten zijn) is de situatie zeer onzeker en gevaarlijk. De kinderen blijven thuis van de projecten, omdat het te onveilig is om de straat op te gaan. Er is een tekort aan voedsel, gas en brandstof. Rijen voor brood zijn lang, en het openbaar vervoer ligt grotendeels plat. Op dinsdag 19 november was het zeer onrustig in de wijk Senkata, de wijk waarin Irpañani gevestigd is. Er zijn gewonden en doden gevallen bij het slaags raken van de bevolking met het leger. De mensen zijn geschrokken, verdrietig en vooral ontzettend bang. We zijn voortdurend in contact met onze partners in Bolivia en proberen er met morele steun en gebed voor hen te zijn en hen een beetje kracht en hoop te geven. We houden u op de hoogte van de situatie in Bolivia.

Geplaatst in Actueel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *