Update situatie in Bolivia 23-11-2019

De situatie in Bolivia en in El Alto blijft zeer instabiel. Het is onveilig op straat en het leger treedt zeer hardhandig op tegen de bevolking. De voedselvoorraad in winkels en markten raakt op en mensen hebben weinig te eten. Deze week reageerde Julia Callisaya, de directrice van Irpañani, op ons eerdere berichtje op onze facebookpagina:

“Broeders en zusters in Nederland, heel erg bedankt voor jullie woorden van steun. Ons land gaat door een zeer moeilijke periode, waarin het volk erg veel lijdt, en er niemand is die ons hoort. Waarin we allemaal verdrietig zijn om de dood van onze broeders en om de vele gewonden die nu in de ziekenhuizen zijn. We vragen aan God dat de situatie gauw zal verbeteren, zodat we in vrede kunnen leven, en zodat er rechtvaardigheid zal zijn voor de families die iemand verloren hebben. Vanuit Bolivia vragen we jullie, mijn lieve broeders en zusters, voor ons land te bidden.”

“Hermanos y hermanas de Holanda muchas gracias por sus palabras de apoyo, nuestro país esta pasando momentos muy difíciles. Donde el pueblo es el que está sufriendo y no hay quien nos escuche. Donde todos estamos llorando por la muerte de nuestros hermanos y muchos heridos que en este momento están en los hospitales. Pedimos a Dios que todo esto se solucione para que podamos vivir en paz y asimismo haya justicia para aquellas familias que han perdido a sis familias. Desde Bolivia les pedimos que puedan orar para nuestro país mis queridos hermanos y hermanas.”

Geplaatst in Actueel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *