Kerst en een korte terugblik

Kerst en een korte terugblik

Zo aan het eind van het jaar blikken we graag even terug op 2014.

Er is weer veel gebeurd in het afgelopen jaar: in Bolivia werd er ontzettend hard gebouwd aan uitbreiding van Sartañani, werden bij Irpañani weer veel kinderen ondersteund en vierden zij het 6-jarig bestaan, en in Por un Mundo Mejor hebben de kinderen opnieuw hard geoefend voor muziek en dans die zij uiteindelijk opvoerden in november.

Ook in Nederland werd niet stil gezeten. Zo waren er de Bolivia-dag en de wereldmarkt eind dit jaar en werden 600 lustrumkalenders gemaakt en verkocht. Daarnaast werd er extra veel aan fondsenwerving gedaan in kerken, scholen en andere instellingen. Dit richtte zich voornamelijk op Irpañani, gezien het wegvallen van de financiële ondersteuning van een grote andere donor van het project m.i.v. 2015 (gezien een prioriteitsverandering in het te ondersteunen werk vanuit de donor, waar Irpañani met een onderwijs-focus niet meer onder valt). We zijn ontzettend blij en dankbaar voor de overweldigende steun die ontvangen is. Niet van alle donateurs hebben we voldoende gegevens om hen persoonlijk te bedanken. Daarom ook via deze weg onze hartelijke dank, mede namens de partners in Bolivia, voor alle steun en betrokkenheid. 

We zien uit naar wat 2015 de stichting en de projecten in Bolivia zal brengen, en hopen op uw blijvende betrokkenheid bij de mensen in El Alto. Voor nu wensen wij u namens het bestuur van SOHB en onze Boliviaanse partners een heel fijne Kerst en alle goeds voor het nieuwe jaar.

U bevindt zich hier: Home Actueel Nieuws Kerst en een korte terugblik

stichting bolivia logo grij

  1. Voornaam(*)
    Voer aub uw voornaam in.
  2. Achternaam(*)
    Voer aub uw Achternaam in.
  3. E-mailadres(*)
    Vul uw e-mailadres in.

Nieuwsbrief inschrijving

Vul in het linker formulier uw gegevens in en u ontvangt de nieuwsbrief.

Contactgegevens

Stichting Op de Hoogte van Bolivia

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 32157642

Rabobank: NL88 RABO 0152307192