Acties organiseren

Basisscholen en kindernevendiensten

Enkele basisscholen hebben de afgelopen jaren gespaard voor het keukenproject van Irpañani. Door middel van allerlei ludieke acties hebben ze enkele duizenden euro's bij elkaar gebracht. Daarmee konden twee keukens van Irpañani volledig ingericht worden en krijgen de kinderen nu iedere dag een gezonde maaltijd voorgezet. Als uw school ook een concreet en aansprekend project zoekt, kunt u altijd bij ons terecht. We hebben speciaal hiervoor een Boliviaanse leskist ontwikkelt met foto's, film, boeken, tekeningen, muziekinstrumenten, klederdracht, vlaggen en poppen. Samen met enkele lessuggesties kan deze gebruikt worden om Bolivia dichter bij uw kinderen (en hun ouders) te brengen. De leskist kunt u van ons lenen als u Irpañani of Por un Mundo Mejor wilt ondersteunen. Voor meer informatie kunt u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons opnemen.

Uw eigen creatieve ideeën?

We zijn een kleine stichting van vrijwilligers, maar gelukkig merken we steeds dat er veel mensen met creatieve ideeën zijn, die prachtige acties voor Bolivia op touw hebben gezet. Er zijn kerken geweest die Boliviaanse cake en maïskoekjes hebben gebakken, ‘Lama figuurzagen’ met kinderen hebben gedaan, vilten bloemen hebben gemaakt en vrouwen, mannen en kinderen in traditionele Boliviaanse dracht op de foto hebben gezet.

Wij hebben dus niet alleen een voorraad aan Boliviaanse materialen, maar ook een voorraad aan ideeën. Wilt u deze voorraad aanspreken of heeft u zelf ideeën? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op, wij gaan graag met u in gesprek.

 

U bevindt zich hier: Home Scholen/kerken Acties organiseren

stichting bolivia logo grij

  1. Voornaam(*)
    Voer aub uw voornaam in.
  2. Achternaam(*)
    Voer aub uw Achternaam in.
  3. E-mailadres(*)
    Vul uw e-mailadres in.

Nieuwsbrief inschrijving

Vul in het linker formulier uw gegevens in en u ontvangt de nieuwsbrief.

Contactgegevens

Stichting Op de Hoogte van Bolivia

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 32157642

Rabobank: NL88 RABO 0152307192