SOHB lanceert Adventsproject 2017

Boliviaans Adventsproject voor kerken en scholen

SOHB lanceert Adventsproject 2017

Dit jaar wordt gestart met het Adventsproject als een pilot in de protestantse gemeente van Blijham. Een adventsboekje geeft invulling aan de vier adventszondagen.

Elke zondag komt er meer van een kerstdrieluik tevoorschijn tijdens een kort toneelspel met Boliviaanse personages. Elk personage vertelt het verhaal van die adventszondag. Daarnaast is er een projectlied op de wijs van een Zuid-Amerikaans kerstlied. Zo wordt toegewerkt naar een Kerstspel met Kerst, waarin verschillende Boliviaanse personages een rol spelen.

In de kindernevendienst wordt tijdens het adventsproject druk geknutseld: elk kind maakt een eigen kerstdrieluik tijdens de 4 adventszondagen. Bovendien is er een Adventsboekje voor elk kind om mee te nemen naar huis, met verdere (knutsel)activiteiten met een Boliviaans tintje.

De eerste reacties op deze creatieve Boliviaanse draai aan de Adventstijd zijn zeer enthousiast. We hopen dat het Adventsproject volgend jaar op grotere schaal ingezet kan worden. Zo raken weer meer (jonge) mensen ‘op de hoogte van Bolivia’. Ook wordt er, door middel van de kerstcollecte, weer een financiële bijdrage geleverd aan de projecten.

Bent u voor uw eigen adventsproject op uw school of kindernevendienst volgend jaar geïnteresseerd in het Adventsproject van SOHB? Neem dan voor meer informatie contact op met bestuurslid Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U bevindt zich hier: Home Scholen/kerken Adventsproject

stichting bolivia logo grij

  1. Voornaam(*)
    Voer aub uw voornaam in.
  2. Achternaam(*)
    Voer aub uw Achternaam in.
  3. E-mailadres(*)
    Vul uw e-mailadres in.

Nieuwsbrief inschrijving

Vul in het linker formulier uw gegevens in en u ontvangt de nieuwsbrief.

Contactgegevens

Stichting Op de Hoogte van Bolivia

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 32157642

Rabobank: NL88 RABO 0152307192