Leskist Bolivia

Lesmethode voor basisscholen en jeugdgroepen

Leskist Bolivia

SOHB heeft een interactieve lesmethode ontwikkeld voor kinderen in de basisschool leeftijd. De methode maakt gebruik van een 'leskist' en kan gebruikt worden op basisscholen en op jeugdclubs van kerken.

Scholen en kerken die via bijvoorbeeld een zendingsproject de projecten in Bolivia steunen, kunnen gebruik maken van de veelzijdige leskist. 

De leskist bevat onder andere een uitgebreide informatiemap met vele leuke lessuggesties. Daarnaast is de kist gevuld met voorwerpen uit Bolivia, zoals kleurige doeken, Boliviaanse kleding, vlaggen, en schoolspulletjes, en daarbij landinformatie, spelletjes, recepten, kleurplaten en puzzels.

Kortom: er zijn volop mogelijkheden. Bent u enthousiast en werkt u/heeft u connecties in het onderwijs of jeugdwerk? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

U bevindt zich hier: Home Scholen/kerken Leskist

stichting bolivia logo grij

  1. Voornaam(*)
    Voer aub uw voornaam in.
  2. Achternaam(*)
    Voer aub uw Achternaam in.
  3. E-mailadres(*)
    Vul uw e-mailadres in.

Nieuwsbrief inschrijving

Vul in het linker formulier uw gegevens in en u ontvangt de nieuwsbrief.

Contactgegevens

Stichting Op de Hoogte van Bolivia

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 32157642

Rabobank: NL88 RABO 0152307192