Schenkingen

Uw gift is zeer welkom! Aangezien wij de armoede en nood in Bolivia van dichtbij hebben gezien, weten wij uit de eerste hand hoe ontzettend belangrijk het is om de mensen en de projecten daar te ondersteunen. Wij werken kleinschalig en in direct contact en volledig wederzijds vertrouwen met onze Boliviaanse partners. Daarom kunnen wij garanderen dat uw gift precies op de goede plek terecht komt.

Als u via het SOHB de projecten in Bolivia ook wilt ondersteunen, kunt u een eenmalige donatie overmaken, maar u kunt ook een (notariële) schenking doen. Of u bent bijvoorbeeld jarig, viert een jubileum of gaat met pensioen en u denkt: ‘wat moet ik vragen, ik heb alles al’, dan zou u kunnen overwegen om in plaats daarvan een gift aan onze stichting te doen. Uiteraard zijn we altijd bereid om informatie over onze stichting te geven. Goed om te weten is dat er ook folders over ons werk beschikbaar zijn en dat u bij giften boven de €50,- een exemplaar van Portretten uit Bolivia. Levensverhalen die inspireren cadeau krijgt.

Schenkingen kunnen worden overgemaakt op rekeningnummer NL88 RABO 0152307192 ten name van Stichting Op de Hoogte van Bolivia te Meppel*. Indien gewenst, kunt u het specifieke project waar uw gift voor gewenst is erbij vermelden. Ook stellen wij het zeer op prijs wanneer u een plaatsnaam vermeld bij uw overboeking. Dit helpt ons om zicht te houden op waar onze donateurs en achterban voornamelijk vandaan komen, en dus, waar toekomstige activiteiten mogelijk zouden kunnen zijn.

 

 

*SOHB heeft een ANBI-status (algemeen nut beogende instelling). Dit betekent dat uw giften aftrekbaar zijn van de belasting. Voor meer informatie, zie de website over de ANBI-status.

U bevindt zich hier: Home Steun ons Schenkingen

stichting bolivia logo grij

  1. Voornaam(*)
    Voer aub uw voornaam in.
  2. Achternaam(*)
    Voer aub uw Achternaam in.
  3. E-mailadres(*)
    Vul uw e-mailadres in.

Nieuwsbrief inschrijving

Vul in het linker formulier uw gegevens in en u ontvangt de nieuwsbrief.

Contactgegevens

Stichting Op de Hoogte van Bolivia

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 32157642

Rabobank: NL88 RABO 0152307192