Wie steunen ons?

Jaarlijks ontvangen we giften van vaste donateurs en van mensen en instellingen die ons incidenteel steunen. Ook zijn er instellingen als kerken en scholen die speciaal acties voeren voor de projecten in Bolivia. We proberen om alle donateurs persoonlijk te bedanken. Soms is dit echter niet mogelijk, omdat er bij ons onvoldoende contactgegevens bekend zijn. Daarom ook op deze plaats een dankwoord voor al die personen en instanties die (hebben) laten zien dat zij ons en de projecten in Bolivia een warm hart toedragen. Zonder uw hulp zouden de projecten niet zo'n succes zijn als dat ze zijn: heel hartelijk dank, mede names onze Boliviaanse partners!

 

Dit jaar worden de projecten in Bolivia ondersteund door o.a. de Protestantse Gemeenten in Beilen, Blijham, Bovensmilde, Franeker, Meppel, Middelburg, Waalre en Wapserveen, de Gereformeerde Kerk in Woerden en Westerbork, en de Nederlandse Protestantse Gemeente in Luxemburg. Ook ontvingen we al giften van Kringloopwinkel Spijkenisse, CBS de Hoeksteen in Heerenveen, en van Ipse de Bruggen (Craeyenburch-Nootdorp).

In 2015 hebben de volgende kerkelijke gemeenten de projecten ondersteund: Bovensmilde, Blijham, Onstwedde en Bellingwolde, Diever/Wapserveen, Heerenveen, de Lucaskerk in Breda, de Agnus Dei gemeente in Waalre, en Westerbork.

In 2014 ontvingen we financiële steun van onder meer kerkelijke gemeenten in Assen, Beilen, Blijham, Havelte, Middelburg, Luxemburg, Oegstgeest, Rolde, Tollebeek, Vries en Waalre. Daarbij steunden ook Ipse de Bruggen (Craeyenburch-Nootdorp) en de kringloopwinkel in Spijkenisse de projecten. 

In 2013 werden de projecten in El Alto onder andere ondersteund door de protestantse gemeenten in Beilen, BovensmildeMeppel, en Musselkanaal. Daarbij zamelden ook de volgende basisscholen geld in voor de stichting: Basisschool Vriescheloo, Basisschool de Rietvink, Breda, en Basisschool de Markesteen, Zwolle. Daarnaast ontvingen we steun van 't Scheepje in Beilen en de Herderstocht Balloo (welke opbrengst met 55% verhoogd werd door Wilde Ganzen.

Door de jaren heen zijn daarbij nog de vele individuele (vaste) donateurs die bijdragen aan de projecten in El Alto: heel hartelijk dank!

U bevindt zich hier: Home Steun ons Wie steunen ons?

stichting bolivia logo grij

  1. Voornaam(*)
    Voer aub uw voornaam in.
  2. Achternaam(*)
    Voer aub uw Achternaam in.
  3. E-mailadres(*)
    Vul uw e-mailadres in.

Nieuwsbrief inschrijving

Vul in het linker formulier uw gegevens in en u ontvangt de nieuwsbrief.

Contactgegevens

Stichting Op de Hoogte van Bolivia

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 32157642

Rabobank: NL88 RABO 0152307192